Nieuwe serie Gordon Ramsay

In het nieuwe seizoen van de serie ‘Gordon Ramsay: Uncharted’ gaat de chef-kok op wereldreis. Op zoek naar de meest unieke locaties en lokale keukens. Hij maakt kennis met de cultuur, eetgewoonten, bijzondere ingrediënten en chefs. Alles uit liefde voor eten! Aan het einde van iedere aflevering gaat Gordon een kook battle aan met een lokale food legend, waarin hij een eigen draai geeft aan de lokale keuken.

Passie voor koken

Chef-kok Gordon Ramsay heeft niet alleen een grote bek. Hij heeft natuurlijk ook een geweldige passie voor koken, eten en alles eromheen. Liefhebbers kunnen vanaf 13 augustus genieten van het derde seizoen van de serie ‘Gordon Ramsay: Uncharted’. De eerste aflevering kijk je op vrijdag 13 augustus op National Geographic, om 21.00 uur. Zet de chips maar alvast klaar!

Gordon Ramsay: Uncharted

Dit seizoen gaat Gordon op een culinaire missie terwijl hij over de hele wereld duikt, vist en foerageert. Ratelslangen vangen met de hand in Texas of op jacht naar zeepokken in Portugal – Ramsay’s avontuur neemt hem mee naar bijzondere plekken. Mexico, Puerto Rico, IJsland en Kroatië zijn maar een paar van de landen die in de nieuwe serie van Gordon Ramsay voorbij komen.

Het recept uit de eerste aflevering

Bij hoge uitzondering mogen wij het recept uit de eerste aflevering met jullie delen! Zo kan je zelf aan de slag gaan met het gerecht dat Gordon maakt in Texas. Maak dit heerlijke vrijdag alvast voordat je de televisie aanzet. Of neem de tijd en maak er een weekendproject van met een geheel eigen twist.

Ancho chili koffie-rub ribs met coleslaw en bbq-saus

Ancho chili koffie-rub baby back ribs met coleslaw en bbq-saus

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.