Oude paastradities zoals paaseieren zoeken hoeven niet verloren te gaan als je nieuwe tradities het leven inroept. Het bakken van je eigen paasbrood bijvoorbeeld. Wat dacht je van een rond brood met drie kleuren of een vegan ‘lobster’ bun? Daar smaakt dat gevonden gekookte eitje prima bij!

Pasen met Klaasen

Samen met onze favoriete bakker staken we onze handen in het deeg voor spannende paasbroden met verrassende smaken. Het enthousiasme van Edwin gecombineerd met zijn stap-voor-stap tips maken dat jij alle ogen aan de paastafel doet stralen. Proberen? #bakmedanalsjekan, aldus Edwin.

48 uur in Hamburg

Berlijn, move over! Onze nieuwe go-to stad in Duitsland is Hamburg. Deze levendige havenstad heeft alles te bieden: van een strand tot een indoor markthal en veel goede plekken om te eten. Volg de route die foodies’ Yvonne aflegde in de stad en ontdek haar Hamburgse favorieten.

Seizoenkampioen: asperges

Het is niet alleen maar Pasen dat de klok slaat in ons aprilnummer. Natuurlijk konden we ook niet aan ons favoriete seizoenproduct voorbij: asperges. De eerste van het jaar smaken altijd het lekkerst, dus pak lekker uit. Met gefrituurde asperges op toast of geroosterde asperges met tempeh-bacon.

En verder

Bakken we ons een slag in de rondte met paastaarten, geven we je grote gerechten om te delen waar je de lente mee kunt vieren, krijgen we een kijkje in de keuken van schrijver Ronald Giphart, trekken we een fles witte wijn open voor bij onze kaasborrelhappen, maken onze foodies friends je blij met ei,  kozen we de beste gerechten uit het nieuwe meesterwerk van Nigel Slater en veel, veel meer.

Wil jij altijd als eerste de nieuwste foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Neem dan een kijkje in onze webshop.