Bijna uitverkocht…

Oh oh, het gaat hard! Online is het fysieke magazine al uitverkocht. Wil je toch het magazine graag in handen hebben en er rustig doorheen bladeren? Ren naar de winkel en haal Foodies Borreltijd op tijd in huis!

Wereldwijd borreltijd

Foodies borreltijd: het leven moet je vieren, altijd en zo vaak mogelijk. Dat is het motto van borrelkoningin Susan Aretz. Voor haar tweede boek ging ze op zoek naar de lekkerste internationale borrelhappen. Van Spaanse albondigas tot Surinaamse bara bara. Move over kaasblokje met zilveruitje!

Vega paté

Bij een beetje borrel staat er een goede paté op tafel. Van kip of van eend. Wij maakten hem deze keer helemaal vega, van linzen en noten, met paddenstoelen of groenten als wortel en bloemkool. Serveer er een paar toastjes bij van goede kwaliteit en je zit gebakken met je borrel! Check snel alle recepten in Foodies Borreltijd.

En verder in Foodies Borreltijd…

Leren we hoe je de perfecte friet bakt, laten we zien wat je allemaal met olijven kunt doen (hallo gefrituurde olijven!), gaan we aan de slag met pastei & ovenschotels, bakken we een duivelse chocoladetaart en veel, veel meer.

Ren naar de winkel en haal Foodies Borreltijd nu in huis! Heb je iets gemaakt uit onze nieuwste editie? Deel je gerechten met ons op Facebook of Instagram en gebruik #iamfoodies. Houd de website in de gaten, komende maand delen we weer een aantal heerlijke recepten.

Foodies Borreltijd

Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan zonder verzendkosten via onze webshop!

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.