Waanzinnige westkust

De westkust van Amerika heeft het allemaal: verse vis, goede seizoensgroenten en internationale invloeden. Wij laten zien wat ze daar in het zonnige westen allemaal maken zoals maïssalade met gamba’s, chocolade-karamelpotjes met meringe en burgers met supermalse zalm.

Terug naar de jaren ‘50

De geel-rode sausflesjes, de roodleren banken, de rood-wit-geruite servetten en de XXL-colabekers: als er één omgeving iconisch is, is het de Amerikaanse diner wel. Wij maakten klassieke gerechten die je er tegenkomt: van chicken & waffles en freak shake tot chili cheese fries en wedge salad.

Wilde zalm uit Alaska

Voor de lekkerste wilde zalm reizen we met visexepert Bart van Olphen af naar Alaska. Bart laat zien hoe de vis duurzaam wordt gevangen en kan het natuurlijk niet laten om meteen met de verse oogst te gaan koken. Hij maakt ratatouille met gebakken zalmfilet en venkeljus en veel meer lekkers.

En verder

Stuift het bloem in het rond voor de lekkerste weekendbaksels, krijgen we een voorproefje van het nieuwe saladeboek van Ajda Mehmet, maken onze foodies friends dubbeldekkerburgers, maken we dinner rolls voor bij ontbijt of lunch, schrijven we een nieuw weekmenu en veel, veel meer.

Wil jij altijd als eerste de nieuwste foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan zonder verzendkosten via onderstaande button!