Mexicaans streetfood
Een lekker Mexicaans frietje of een goedgevulde empañada? Met deze hapjes open je deze zomer je eigen foodtruck in je straat. Reken maar op rijen dik, want dit lust iedereen! Foodies Fiësta Mexicana staat er vol mee.
Boek: Comida Mexicana
Churros, het Mexicaanse equivalent van de oliebol. Dit is hét toetje waarmee we de Mexicaanse maaltijd graag afsluiten. Maar uiteraard is er veel meer lekkers onder de zoete zon. Want wat dacht je van een heerlijk zachte broodpudding. Of een mierzoete melktaart? Probeer alle toetjes uit dit heerlijke kookboek.
En verder…
Duiken we in de wereld van Mexicaanse pepers en maken we een nieuw weekmenu met verrassende gerechten. Onze columnist Laura zoekt uit waarom de Opperdoezer Ronde de lekkerste aardappel is. En veel, veel meer.
Ren naar de winkel en haal Foodies Fiësta Mexicana nu in huis! Heb je iets gemaakt uit onze nieuwste editie? Deel je gerechten met ons op Facebook of Instagram en gebruik #iamfoodies. Houd de website in de gaten, komende maand delen we weer een aantal heerlijke recepten.
Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan zonder verzendkosten via onze webshop!
Ontvang iedere week de lekkerste recepten in je mail! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: