Bestel hier Het Grote Baknummer van Foodies

Foodies Het Grote Baknummer

Je keuken vult zich met de lekkerste geuren en je oven draait overuren; het is namelijk bakmaand in maart bij Foodies! We maakten Foodies Het Grote Baknummer met zoete én hartige bakrecepten om je vingers bij af te likken. Van traybakes tot borrelhapjes en van zuurdesembrood tot fudge. Bak met ons mee en maak zet de lekkerste gerechten op tafel, van taart tot brood.

Zuurdesem

Wij hebben er allemaal één staan thuis op het aanrecht: een potje met een borrelende massa zuurdesemstarter. Iedere week bakken we zelf de lekkerste broden. In dit nummer duikt Martina in de wereld van zuurdesembrood en vertelt ze je hoe je zelf thuis aan de slag gaat.

Banketbakkersroom

Banketbakkersroom is van iedere zoetekauw de ultieme droom! Maak deze heerlijk room zelf om er vervolgens roombroodjes, appeltaart, koffiesoesjes of chocoladebavarois mee te maken.

En verder in Foodies Het Grote Baknummer…

Zetten we kokos op een voetstuk, gaan onze Foodies Friends aan de slag met pitten en noten, leert Martina naast zuurdesembrood ook gistbrood en brioche bakken en veel, veel meer.

Cover Foodies Het Grote Baknummer

Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan zonder verzendkosten via onze webshop!

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.