Just take it slow

‘s Avonds thuiskomen in een huis dat gevuld is met heerlijke geuren? Meteen aan tafel kunnen na een lange werkdag? Het kan met de slowcooker. Wij vertellen je hoe hij werkt en wat je ermee maakt.

Interview met Yotam Ottolenghi

Al zoveel boeken op z’n naam en nog stééds niet uitgekookt. Waar haalt Yotam Ottolenghi zijn inspiratie steeds vandaan en wat doet hij als een gerecht niet meteen lukt? Wij vroegen het.

En verder…

Geven we je weer de lekkerste gerechten voor doordeweeks, maken we ontbijtjes waarvoor je ’s ochtends je bed uit springt en zijn seizoensgroenten ons hoofdingrediënt deze maand.

Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan zonder verzendkosten via onderstaande button!

foodies jan/2021

Foodies januari 2021

Just take it slow