Advertentie
Just take it slow
‘s Avonds thuiskomen in een huis dat gevuld is met heerlijke geuren? Meteen aan tafel kunnen na een lange werkdag? Het kan met de slowcooker. Wij vertellen je hoe hij werkt en wat je ermee maakt.
Interview met Yotam Ottolenghi
Al zoveel boeken op z’n naam en nog stééds niet uitgekookt. Waar haalt Yotam Ottolenghi zijn inspiratie steeds vandaan en wat doet hij als een gerecht niet meteen lukt? Wij vroegen het.
En verder…
Geven we je weer de lekkerste gerechten voor doordeweeks, maken we ontbijtjes waarvoor je ’s ochtends je bed uit springt en zijn seizoensgroenten ons hoofdingrediënt deze maand.
Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan zonder verzendkosten via onderstaande button!
Onze tips
WIN: Exclusief aspergediner bij het Bio Proeflokaal van Smaakt
Bacon van bananenschil getest: is het recept een succes?
Appeltaartkaas: alles wat je moet weten over deze trend
Vers van de pers: het beste paasbrood en meer!
Musthaves in de keuken: van Japanse messen tot duurzame pannen
Zó maak je de perfecte smoothiebowl
Cadeautje! Je krijgt nu het kookboek ‘De Spaanse bijbel’ bij een jaarabonnement
Getest: 15x mozzarella uit de supermarkt
Yvonne Doorten
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.