Lekker klassiek

De Engelsen zijn van de tradities en met kerst mag een Christmascake niet ontbreken. Wij vroegen de koningin van de Engelse baksels Regula Ysewijn om hulp. In een uitgebreide reportage legt ze je stap voor stap uit hoe je de cake bakt en hoe je hem in de aanloop naar kerst verder voorbereidt. Aan de hand van persoonlijke filmpjes uit Regula’s bakkeuken zet jij straks iets spectaculairs op tafel!

Het favoriet kerstgerecht van…

Wie kunnen ons beter van kerstinspiratie voorzien dan onze favo culi-auteurs? Emma de Thouars, London Loy en Yvette van Boven brachten in 2020 hun nieuwe kookboek uit. Tijd om terug te blikken op deze mijlpalen en meteen te vragen: wat zet jij als ervaren chef met kerst op tafel?

Bliksemsnelle kerst

Vind jij vooral het keuvelen aan tafel gezellig, maar hoeft dat uitgebreide kokkerellen niet zo? Ook dan vind je in Het grote kerstnummer genoeg inspiratie! Met deze voor- en bijgerechten zit je binnen 30 minuten aan tafel, zonder een vleugje stress. Ga jij voor de geitenkaasmousse met gebakken vijgen of toch liever voor de tartaar met gerookte zalm, komkommer en avocado?

En verder…

Geven we je een heleboel menu-inspiratie met onze voor- hoofd- en nagerechten, dekken we de tafel voor een buffet, vertelt redacteur Martina over haar memorabele Tsjechische kerstdiners, verleidt Bart van Olphen je om dit jaar vis te maken in plaats van kalkoen en veel, veel meer. Vergeet hem niet in huis te halen!

Wil jij altijd als eerste de nieuwste foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan zonder verzendkosten via onderstaande button!

foodies dec/2020

Het grote kerstnummer

Het grote kerstnummer