Foolproof uit één pan

Foodies Lekker en Snel: je wilt een grote pan eten maken om twee dagen van te eten of je krijgt vrienden over de vloer maar hebt weinig tijd om lang in de keuken te staan. Op die momenten komen deze eenpansmaaltijden goed van pas. Weinig inspanning en weinig afwas maar groots genieten.

Goed te pruimen

De late zomer heeft nog wat lekkers voor ons in petto: zongerijpte, sappige pruimen. Pluk je mandje vol en maak er pruimentaart, omgekeerde pruimencakejes, pruimencake met pecannoten of sabayon met zomerfruit mee. Zo vier je de nazomer op de allerbeste manier!

En verder in Foodies Lekker en Snel…

Gingen we op bezoek bij de Nijmeegse stadsimker voor de allerlekkerste honing, maken we snelle en lekkere lunchtrommeltjes, vertelt Manon Proper hoe je je kinderen aan tafel tevreden houdt, duiken we in de verrassende smaken van de Chinese Sichuaneze keuken en veel, veel meer.

Ren naar de winkel en haal Foodies Lekker en Snel nu in huis! Heb je iets gemaakt uit onze nieuwste editie? Deel je gerechten met ons op Facebook of Instagram en gebruik #iamfoodies. Houd de website in de gaten, komende maand delen we weer een aantal heerlijke recepten.

Cover Foodies Lekker en Snel

Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan zonder verzendkosten via onze webshop!

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.