Don’t worry, eat curry

De belichaming van comfortfood? Een kom dampende curry! Fluffy rijst met daarover een romige saus met vlees, vis of groenten. Wij maakten zes Indiase klassiekers met garnalen, sjalotten, kip en vooral heel veel smaakmakers!

Bak de wereld rond

Rutger Bakt zich sinds de overwinning van Heel Holland Bakt een slag in de rondte. Na het finetunen van alle Nederlandse baksels gaat hij nu de grens over. In zijn boek De Bakatlas serveert hij zoete lekkernijen uit alle uithoeken van de wereld. Eerste stop: het Midden-Oosten.

En verder in Foodies Magisch Midden-Oosten…

Zetten we kikkererwten in de spotlights, vertelt Martina je alles over de bereiding van peulvruchten, leert Bas knafeh maken – wat hierna ook jouw favoriete toetje is, vertellen we je hoe je lamsvlees het beste klaarmaakt, bakken we onweerstaanbare brownies en veel, veel meer.

Ren naar de winkel en haal Foodies Magisch Midden-Oosten nu in huis! Heb je iets gemaakt uit onze nieuwste editie? Deel je gerechten met ons op Facebook of Instagram en gebruik #iamfoodies. Houd de website in de gaten, komende maand delen we weer een aantal heerlijke recepten.

cover Foodies Magisch Midden-Oosten

Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan zonder verzendkosten via onze webshop!

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.