Rook als smaakmaker

Waar vuur is, is rook. En wat kan je met rook? Juist, een heel lekker smaakje aan je eten geven! We gaan op bezoek bij meneer Wateetons die ons in zijn achtertuin alles leert over de techniek van het roken. Hoe gaat het in zijn werk? Wat kan je allemaal roken? Tip van de sluier: het is kinderspel!

Op een stokje

Behalve kip en vis gaan we deze zomer ook aubergine, halloumi en paddenstoelen aan een stokje rijgen. Wat wordt jouw nieuwe favoriet? Ga je voor auberginekebab met uiensalsa of is de pittige kip met gegrilde ananas toch meer jouw ding? Probeer ze deze zomer allemaal!

En verder…

Delen grillmeesters Jord Althuizen, Peter De Clercq en Ralph de Kok hun favoriete barbecuerecepten, gaan we zelf worst maken voor onze barbecueworstjes en delen we de lekkerste BBQ-bijgerechten.

Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan zonder verzendkosten via onze webshop!