De perfecte ceviche

Verse vis en een zuurtje, dat is alles wat je nodig hebt voor een goede ceviche. Maar hoe lang marineer je de vis en hoe top je hem af? De mannen van het ceviche-restaurant Sjefietshe delen techniek, tips én recepten met jou. Eén ding is zeker: ceviche mag dit jaar niet op jouw kersttafel ontbreken.

Kerst met de familie Caron

Een prachtig kookboek vol klassieke Franse bistrogerechten; Alain Caron en zijn zonen geven je dit jaar een prachtig kerstcadeau. Wij spreken met David Caron en vragen hem hoe kerst er bij de familie Caron eraan toe gaat, wat er op tafel komt en vooral wat wíj dit jaar moeten koken.

Jouw perfecte menu

Of je nu gaat voor vlees, vis of vega; in het grote Kerstnummer van Foodies geven we je genoeg menu-inspiratie. Van grote spektakelstukken zoals geglaceerde beenham met whiskysaus tot chique starters als vijgen met serranoham en roquefortsaus. Ook de bijgerechten zoals geglaceerde wortels en domino-aardappels met parmezaan krijgen dit jaar een prominente plek op je tafel.

En verder het grote Kerstnummer van Foodies…

Bakken we prachtige sneeuwwitte kersttaarten, maken we de ultieme broodkrans voor bij de brunch, krijgen we een kijkje in de kerstdagen van bekende chefs, nemen we je mee naar een kerstmarkt, laten we je zien hoe de redactie kerstklassiekers maakt en veel, veel meer.

Ren naar de winkel en haal het grote Kerstnummer van Foodies nu in huis! Heb je iets gemaakt uit onze nieuwste editie? Deel je gerechten met ons op Facebook of Instagram en gebruik #iamfoodies. Houd de website in de gaten, komende maand delen we weer een aantal heerlijke recepten.

Het grote Kerstnummer van Foodies

Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan zonder verzendkosten via onze webshop!

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.