Advertentie
Bakken, proeven, bijschaven en perfectioneren: de afgelopen tijd gingen we flink aan de bak. Overheerlijke creaties kwamen er uit de oven, maar de spotlight is alleen weggelegd voor het allerlekkerste baksel: de *tromgeroffel*…kokos-amandelkrans!
We zijn zo enthousiast over deze zoete verleiding, dat we onze mond onmogelijk langer kunnen houden. In deze video geven we dan ook ons grootste geheim prijs: het coverrecept van Foodies Kerst.
Kan jij ook niet wachten om deze overheerlijke krans zelf te maken? Pre order Het grote Kerstnummer van Foodies dan nú voor €8,99 en ontvang GRATIS verzending + een digitaal kerst-cadeauboekje vol extra recepten en artikelen om je alvast in de feeststemming te brengen. Wanneer je nu Het grote Kerstnummer van Foodies bestelt, wordt deze rond 12 november bij je thuisbezorgd en kan de ultieme voorpret beginnen.
Onze tips
WIN Foodies jubileumcadeautjes: cadeaubon Lenta Living t.w.v. €150,-
Vacature: accountmanager Foodies
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 15x Tony’s Chocolonely Foodies reep
Dit zijn jullie favoriete foodiesrecepten!
WIN Foodies jubileumcadeautjes: Ankarsrum Assistent keukenmachine
Nu verkrijgbaar: Foodies Dinner party
15 jaar foodies: wat is er gebeurd?
Vers van de pers: 25 jaar Jamie Oliver en meer!
Willem van Santen
Heeft geen grote bezwaren tegen ananas op pizza. Heeft wel grote bezwaren tegen kiwi en papaja. Als kok is hij klassiek Frans opgeleid, maar nu ontdekt hij al jaren recepten van over de hele wereld bij foodies magazine.