Ja, ik wil Foodies ontvangen met korting!

Ontvang Foodies met flinke korting

Wat maakt jouw huis een thuis? De geur van zelfgebakken brood? Je gezin rond de tafel voor het avondeten? Vrienden en familie over de vloer voor een speciaal etentje? Een momentje voor jezelf op de bank met een goed verhaal? Dan is Foodies alles wat je nodig hebt. Ontvang Foodies met flinke korting door nu een abonnement af te sluiten.

Een maandelijkse portie foolproof recepten, verrassende nieuwe gerechten, stap-voor-stap kookprojecten en de lekkerste verhalen waar je trek van krijgt. Maak van je huis nog meer thuis met een abonnement op Foodies.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Foodies met korting

Kies jouw korting

Zorg dat jij er net zo warm en fijn bij zit deze winter en maak gebruik van onze hartverwarmende najaarsactie: drie edities voor maar 15 euro. Ga je liever voor nóg meer korting? Ontvang een jaar lang Foodies voor maar 45 euro. Voor de rekenwonders onder ons, dat is bijna 50% korting op een jaarabonnement! Wees er op tijd bij, de actie loopt nog maar een paar dagen…

Houd je pantoffels maar lekker aan, want voor jouw favoriete tijdschrift hoef je voortaan alleen nog maar naar de deurmat te lopen.

Ja, ik wil Foodies ontvangen met korting!

Ontvang Foodies met flinke korting