Pre-order de Foodies Vega special

Vegetarisch eten eentonig? Integendeel! Foodies laat je zien wat er in de plantaardige keuken allemaal mogelijk is. We koken met vleesvervangers als tofu, tempeh, seitan en jackfruit en brengen groenten naar een hoger plan in ons vegetarische weekmenu. Zo maken we bijvoorbeeld gepofte zoete aardappel met een pittige chipotle-salsa. Pre-order nu alvast de Foodies Vega special!

Pre-order hier de Vega Special van Foodies

Meer dan 100 pagina’s aan vegetarische recepten

We reizen af naar Azië en laten je zien met welke vega(n) smaakmakers je je gerechten op smaak brengt. Ook bezoeken we het zonnige Italië voor de lekkerste pasta’s en risotto’s en geven we je inspiratie voor de beste vrijdagmiddagborrel. Voortaan geen blokjes kaas meer op jouw hapjesschaal maar zelfgebakken focaccia met gerookte ricotta. Met deze vegetarische special in je keuken overtuig je niet alleen jezelf maar ook je omgeving van hoe lekker en afwisselend vegetarisch eten kan zijn.

Volop vegetarische inspiratie: van recepten tot kookboeken én kookblogs

Ben je uitgekookt? Dan kruip je met de special op de bank om over de leukste vega(n) kookboeken te lezen of surf je naar de blogs van onze beste vega-bloggers die ook nog eens hun favoriete vega(n) recept in deze special met jou delen!

Kortom; pre-order de Foodies Vega special op tijd. Dan verzenden we ‘m ook nog eens gratis én valt de special bij jou als eerste op de deurmat. Daarnaast ontvang je in de bevestigingsmail direct een vegetarisch weekmenu, zo kun je direct aan de slag!

Pre order Foodies Vega special

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.