Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Het grote kerstnummer Foodies 2023

Pre-order het dubbeldikke Grote Kerstnummer van Foodies

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Misschien wel het allerleukste aan kerst is de voorpret. Het ophangen van de lampjes, de zoektocht naar de mooiste tafeldecoratie en natuurlijk het uitzoeken van een kerstmenu. Dat doe je ook dit jaar met Het Grote Kerstnummer van Foodies. Bestel het dubbeldikke magazine nú met gratis verzending en ontvang 'm als eerste in huis!

Ja, ik wil Het Grote Kerstnummer van Foodies ontvangen!

Het Grote Kerstnummer

In je pyjama loop je 25 december ’s ochtends de trap af. Je zet je kerstplaylist op, verwarmt de oven voor en rolt de croissantjes voor het ontbijt. Deze twee dagen staan in het teken van eten. Het ontbijt, de brunch, de borrel én natuurlijk het diner. In Het Grote Kerstnummer vind je dit jaar volop inspiratie!

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Schuif maar aan

In Amerika is het heel normaal; je eigen eten meenemen naar een feestje. Met kerst doen we het in Nederland ook massaal. Een groot buffet waarvoor iedereen iets maakt. Wij geven je gerechten die je vooraf kunt bereiden, makkelijk kunt meenemen en waar iedereen gek op is.

Zelf pasta maken

Het liefst eten wij zo vaak mogelijk Italiaans, dus waarom niet ook met kerst? Van Sarah Puozzo leren we kerstpasta maken. Prachtige kerstravioli met lopende eidooier en feestelijke caramelle. Dat is pasta die eruit ziet als cadeautjes. Als dat geen fantastisch gezicht is op de kersttafel!

The days after

Maak van heel december een fijne tijd met onze verwarmende gerechten. Snel op tafel, want dat uitpakken komt met kerst wel. Aan de dag na kerst en na Oud & Nieuw hebben we ook gedacht; we maken met YouTube-kok Nick Toet het beste anti-katermenu dat er bestaat.

En verder in Het Grote Kerstnummer…

Verzamelt de redactie ingrediënten voor dé borrelplank van het jaar, gaan we aan de slag met zes groentebijgerechten, bezorgt Vanja van der Leeden ons een Italiaanse kerst, gaan we aan de slag met zeevruchten, dekken we de tafel voor een onvergetelijke kerstbrunch en veel meer!

Bestel Het Grote Kerstnummer van Foodies

Foodies kerstnummer 2023

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!