Wij hebben geen glazen bol waarmee we een warme zomer kunnen voorspellen en beschikken ook niet over het 06-nummer van Piet Paulusma. Wat we wél hebben zijn alle ingrediënten om de zomer, als hij er in volle glorie is, zo lekker mogelijk te maken. Daarom maakten we een uitgave die volledig in het teken staat van de zon en alles wat daar lekker bij smaakt. Denk aan baksels met zomerfruit,  snelle maaltijden voor op de barbecue en gerechten met maar een handvol ingrediënten.

32 pagina’s Italië

Omdat jullie massaal genoten van ons Italië-nummer, komen we deze maand met een speciaal katern bomvol Italiaanse goodness.  Denk aan pizza met garnalencocktail-topping, gevulde foccacia, rigatoni alla norma, bloedsinaasappelcake met ricotta, tiramisu met twee soorten drank en veel, veel meer.

Nu besteld, als eerste in huis

Sta jij ook al te trappelen om al dit lekkers thuis uit te proberen? Jij kunt foodies septembernummer ontvangen nog voor hij in de winkel ligt door gebruik te maken van onze smakelijke pre-order. Als je voor 30 juli besteld, ploft de heerlijke Easy Summer editie al op 14 augustus op de mat. Omdat we je dat fijne relaxmomentje in de tuin zó gunnen, bezorgen we de editie GRATIS thuis. Mis deze voordelige kans niet!

Ja, ik wil Foodies Easy Summer uitgave als eerste ontvangen!