Sneak peak foodies Italië: pastarolletjes uit de oven
Dinsdag is het eindelijk zo ver: foodies mei ligt in de winkel! Met meer dan 100 pagina's aan overheerlijke inspiratie uit Italië maak jij de beste pasta's, pizza's, antipasti en nog veel meer. We snappen dat je niet kunt wachten om al dat lekkers uit eigen keuken te maken, dus delen we vandaag alvast een van onze lievelingsrecepten uit het Italiënummer: pastarolletjes met spinazie, mascarpone en pulled pork.
Oogverblindend, maar oh zo makkelijk: deze pastarolletjes met spinazie, mascarpone en pulled pork zijn het allebei. Dit fijne comfortfood maakt van iedere dag een feestdag en is dan ook niet voor niets een recept om altijd op terug te vallen. Tag je ons op social media als je hem hebt gemaakt met #iamfoodies? We zien je creatie graag verschijnen!
> Naar het recept voor pastarolletjes met spinazie, mascarpone en pulled pork
Wil jij altijd als eerste de nieuwste foodies op de mat hebben zonder dat je naar de winkel hoeft én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementsactie.
