Sneak peak foodies juni: gegrilde garnalen met geroosterde-kruisbessensalsa
Dinsdag is het eindelijk zo ver: foodies juni ligt in de winkel! Met meer dan 100 pagina's aan overheerlijke zomerse inspiratie maak jij van buiten eten een feestje. Of je nu gaat voor grote stoere stukken vlees zoals chicken on a can of entrecote of het liever in de groene hoek zoekt met döner van spitskool en witlofspiesen, met foodies juni zet jij je achtertuin in vuur en vlam. We snappen dat je niet kunt wachten om de barbecue aan te steken, dus delen we vandaag alvast een van onze lievelingsrecepten uit het juninummer: gegrilde garnalen met geroosterde-kruisbessensalsa.
Eindelijk! De BBQ kan aan. Dat betekent gemarineerde lekkernijen, romige sausjes, kruidige salsa’s en plakkerige vingers. Biertje erbij en chill by the grill! We gaan deze keer niet voor de standaard worstjes en hamburgers, maar pakken uit met lekkere gegrilde garnalen met geroosterde-kruisbessensalsa. Heb je nog nooit kruisbessensalsa gemaakt? Of überhaupt kruisbessen gegeten? Zonde! Ontdek de frisse zoetzure smaak van deze bessen in dit heerlijke gerecht. Vergeet je voor het genieten niet een foto te maken om te delen met ons? Tag foodies met #iamfoodies, zodat we digitaal kunnen meegenieten van jouw gerecht. We zien je creatie graag verschijnen!
> Naar het recept voor gegrilde garnalen met geroosterde-kruisbessensalsa
Wil jij altijd als eerste de nieuwste foodies op de mat hebben zonder dat je naar de winkel hoeft én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementsactie.
