Eindelijk! De BBQ kan aan. Dat betekent gemarineerde lekkernijen, romige sausjes, kruidige salsa’s en plakkerige vingers. Biertje erbij en chill by the grill! We gaan deze keer niet voor de standaard worstjes en hamburgers, maar pakken uit met lekkere gegrilde garnalen met geroosterde-kruisbessensalsa. Heb je nog nooit kruisbessensalsa gemaakt? Of überhaupt kruisbessen gegeten? Zonde! Ontdek de frisse zoetzure smaak van deze bessen in dit heerlijke gerecht. Vergeet je voor het genieten niet een foto te maken om te delen met ons? Tag foodies met #iamfoodies, zodat we digitaal kunnen meegenieten van jouw gerecht. We zien je creatie graag verschijnen!

> Naar het recept voor gegrilde garnalen met geroosterde-kruisbessensalsa

Wil jij altijd als eerste de nieuwste foodies op de mat hebben zonder dat je naar de winkel hoeft én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementsactie.