Advertentie
Morgen is het eindelijk zo ver: dan ligt de nieuwe foodies maart met meer dan 100 pagina's aan Aziatische inspiratie in de winkel. We snappen dat je niet kunt wachten om al dat lekkers uit eigen keuken te maken, dus delen we vandaag alvast een heel lekker recept met je: Koreaanse friet met cheddar en gochuangmayonaise.
Deze Koreaanse chili cheese fries zijn heerlijk bij het buikspek van pagina 13, maar waarbij eigenlijk niet? Ze zijn hét perfecte bijgerecht om je vlees, vis of vleesvervanger te vergezellen. Tag je ons op social media als je hem hebt gemaakt met #iamfoodies? We zien je creatie graag verschijnen!
> Naar het recept voor Koreaanse friet
Wil jij altijd als eerste de nieuwste foodies op de mat hebben zonder dat je door de kou naar de winkel hoeft én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen.
Onze tips
Laatste kans: bestel het jubileumnummer zónder verzendkosten
WIN: Exclusief aspergediner bij het Bio Proeflokaal van Smaakt
Bacon van bananenschil getest: is het recept een succes?
Appeltaartkaas: alles wat je moet weten over deze trend
Vers van de pers: het beste paasbrood en meer!
Musthaves in de keuken: van Japanse messen tot duurzame pannen
Zó maak je de perfecte smoothiebowl
Cadeautje! Je krijgt nu het kookboek ‘De Spaanse bijbel’ bij een jaarabonnement
Roxanne