Dinsdag is het eindelijk zo ver: Foodies’ grote Italiënummer ligt in de winkel! We snappen dat je niet kunt wachten om aan de slag te gaan, dus vroegen we jullie op Instagram welk recept jullie als sneak peak wilden zien. De winnaar? Dat werd deze meringuerol met blauwe bessen en lemon curd.
Dé bestemming voor foodlovers is natuurlijk Italië. In het meinummer nemen we je op foodtour langs de lekkerste vegetarische pizza’s, frisse cocktails, perfect gegaarde bistecca alla Fiorentina en romige baksels met mascarpone. Een recept kiezen uit Foodies was nog nooit zó moeilijk!

Het lekkerste comfortfood uit Italië moet toch wel de pizza zijn. Wij maken ze met lekker veel groenten, zodat ze niet alleen superlekker maar ook nog heel erg voedzaam zijn. Ga jij voor de pizza met portobello & blauwe kaas, groene asperges & crème fraîche of zoete aardappel & manchego?

Stap-voor-stap ravioli met ricotta en parmaham

Neem een hap uit het zachte pastadeeg en laat je verrassen door de romige ricotta en het zoute parmaham: een hemelse combinatie! We laten je stap-voor-stap zien hoe je deze ravioli zelf maakt.

En verder…

Proosten we met de lekkerste Italiaanse drankjes, geven we vier recepten met gnocchi, laten we zien hoe je fluweelzachte merengue maakt, leren we alles over gorgonzola en veel, veel meer.

> Krijg je al trek? Ga dan nu aan de slag met het recept voor deze meringuerol met blauwe bessen en lemon curd.