Sneak peak foodies’ vegaspecial: pappardelle met raapsteeltjessaus
Advertentie
Deze speciale uitgave in samenwerking met de Vegetariërsbond biedt lekkere vegetarische recepten voor alle seizoenen, van frisse salades met bloemen uit eigen tuin tot verrassende stamppotten. Daarnaast hebben we inspiratie voor je verzameld die elke dag van pas komt. Welke websites wil je volgen als je op zoek bent naar mooie vegetarische gerechten? Welke stappen zet je wanneer je niet vegetarisch maar liever vegan wilt eten? Welke kookboeken horen er naast foodies op je boekenplank te staan? Jij kunt de komende tijd vooruit!
Zin om alvast iets lekkers te proberen? Maak dan onze lentefavoriet: pappardelle met romige raapsteeltjessaus en pan grattato.
Wil jij nog veel meer lekkere, vegetarische recepten bemachtigen? Bestel dan nu de vegetarische special van foodies! Tot 24 mei betalen wij je verzendkosten en haal je deze heerlijke uitgave dus extra voordelig in huis. Wees er snel bij, want voor je het weet ben je te laat.
Onze tips
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 10x Masterclass bij The Farm Kitchen’s Kookfabriek
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 5x boek ‘Bridgerton Bijbel’
NIEUW: Foodies studio in hartje Nijmegen
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 2x Cristel Castel’Pro Multiply koekenpan
Vers van de pers: Heinz Tomato Ketchup pickle en meer!
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 15x 4 kaarten TAPT Festival
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 5x kookboek ‘Planken met een Indische twist’
Bovenop de trends: speakeasy’s
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.