De perfecte ceviche

Verse vis en een zuurtje, dat is alles wat je nodig hebt voor een goede ceviche. Maar hoe lang marineer je de vis en hoe top je hem af? In het grote Kerstnummer lees je er alles over. De mannen van het ceviche-restaurant Sjefietshe delen techniek, tips én recepten met jou. Eén ding is zeker: ceviche mag dit jaar niet op jouw kersttafel ontbreken.

Jouw perfecte menu

Of je nu gaat voor vlees, vis of vega; in Het grote kerstnummer van Foodies geven we je genoeg menu-inspiratie. Van grote spektakelstukken zoals geglaceerde beenham met whiskysaus tot chique starters als vijgen met serranoham en roquefortsaus. Ook de bijgerechten zoals geglaceerde wortels en domino-aardappels met parmezaan krijgen dit jaar een prominente plek op je tafel.

Het grote Kerstnummer: sneak peek

Om alvast een beetje in de stemming te komen hebben we deze sneak peek voor jullie gemaakt van het grote Kerstnummer! Dan weet je alvast een beetje wat je kan verwachten als het grote Kerstnummer rond 10 november op je deurmat valt.

En verder…

Bakken we prachtige sneeuwwitte kersttaarten, maken we de ultieme broodkrans voor bij de brunch, krijgen we een kijkje in de kerstdagen van bekende chefs, nemen we je mee naar een kerstmarkt, laten we je zien hoe de redactie kerstklassiekers maakt en veel, veel meer.

Gratis verzending + kerstcadeautje

Koop het grote Kerstnummer van Foodies nu en ontvang GRATIS verzending + een seizoenskalender. Wanneer je nu het grote Kerstnummer van Foodies bestelt, wordt deze rond 10 november bij je thuisbezorgd. Zo heb je ‘m als eerste in huis. Mis onze heerlijke aanbieding niet, deze loopt tot en met 31 oktober.

pre-order Foodies het grote kerstnummer

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.