Advertentie
Meatless Monday, meatless everyday
Wil je meer vegetarisch eten of gewoon wat meer variatie in je eetpatroon? In deze editie gaan we off the beaten track. Geen doorsnee gerechten, maar roze bietenbroodjes met pulled jackfruit, kimchidog, kebabspiesjes van koningsboleet en veel meer lekkers. Laat je verrassen!
Bestel jouw Go green nummer nu zonder verzendkosten en ontvang hem rond 18 juni op je deurmat!
4x halloumi
Dit is onze favoriete kaas voor de zomer: halloumi. Fijn omdat ‘ie niet smelt in de zon of op je barbecue. Ontdek de zoute smaak en de zachte structuur in de loaded halloumi burger met friet, de Griekse halloumi-kebab of de krokante loempiaatjes met halloumi en yoghurtdip.
En verder…
Bakken we vegan taart en koekjes, deelt Merel van De Groene Meisjes haar favoriete vegan recepten met ons, gaan we op bezoek bij een stadsimker voor honing en veel, veel meer.
Onze tips
WIN Foodies jubileumcadeautjes: cadeaubon Lenta Living t.w.v. €150,-
Vacature: accountmanager Foodies
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 15x Tony’s Chocolonely Foodies reep
Dit zijn jullie favoriete foodiesrecepten!
WIN Foodies jubileumcadeautjes: Ankarsrum Assistent keukenmachine
Nu verkrijgbaar: Foodies Dinner party
15 jaar foodies: wat is er gebeurd?
Vers van de pers: 25 jaar Jamie Oliver en meer!
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.