Advertentie
Meatless Monday, meatless everyday
Wil je meer vegetarisch eten of gewoon wat meer variatie in je eetpatroon? In deze editie gaan we off the beaten track. Geen doorsnee gerechten, maar roze bietenbroodjes met pulled jackfruit, kimchidog, kebabspiesjes van koningsboleet en veel meer lekkers. Laat je verrassen!
Bestel jouw Go green nummer nu zonder verzendkosten en ontvang hem rond 18 juni op je deurmat!
4x halloumi
Dit is onze favoriete kaas voor de zomer: halloumi. Fijn omdat ‘ie niet smelt in de zon of op je barbecue. Ontdek de zoute smaak en de zachte structuur in de loaded halloumi burger met friet, de Griekse halloumi-kebab of de krokante loempiaatjes met halloumi en yoghurtdip.
En verder…
Bakken we vegan taart en koekjes, deelt Merel van De Groene Meisjes haar favoriete vegan recepten met ons, gaan we op bezoek bij een stadsimker voor honing en veel, veel meer.
Onze tips
Hoe eet je een tompouce: welk tompouce-type ben jij?
Vacature: accountmanager Foodies
WIN Foodies jubileumcadeautjes: WijnSpijs Wandeling
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 10x Masterclass bij The Farm Kitchen’s Kookfabriek
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 5x boek ‘Bridgerton Bijbel’
NIEUW: Foodies studio in hartje Nijmegen
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 2x Cristel Castel’Pro Multiply koekenpan
Vers van de pers: Heinz Tomato Ketchup pickle en meer!
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.