UPDATE: HET EVENT IS UITVERKOCHT

Kookworkshop met Yotam Ottolenghi & Noor Murad

Vraag een foodie wie zijn favoriete chef is en de meeste foodies zullen met ‘Ottolenghi’ antwoorden. Samen met zijn team produceert de Israëlisch-Britse chef de meest geweldige recepten én kookboeken. Noor Murad is een van de getalenteerde koks uit de Ottolenghi Test Kitchen. Samen met ‘the big Y’ – zoals de testkitchers Ottolenghi noemen – zijn zij een gouden duo. In hun tweede gezamenlijke boek “Ottolenghi’s Test Kitchen Extra lekker” laat het tweetal zien hoe je op indrukwekkende wijze van een doordeweeks gerecht iets bijzonders maakt. Een heerlijke harissaboter voor over gestoomde groenten of een tamarindedressing bij een gebakken biefstuk. De magie zit ‘m in de ‘Ottolenghi-twist’, een keuze voor ingrediënten die elke maaltijd laat stralen. Wil jij die kunst ook in de vingers krijgen? Lees dan snel verder!

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Hoe, wat en waar?

Droom jij ervan om in één keuken te staan met Yotam Ottolenghi & Noor Murad? Dit is je kans! Op dinsdagmiddag 8 november organiseert Foodies Magazine in samenwerking met Fontaine Uitgevers een live kookworkshop in De Kookfabriek in Amsterdam. Deze middag ga jij samen met Yotam en Noor drie gerechten uit hun nieuwste boek “Ottolenghi’s Test Kitchen Extra lekker” koken. Ook vindt er een interview met het tweetal plaats én is er die middag alle tijd om jouw kookvragen te stellen en jouw boek te laten signeren. Kortom: dit event mag je niet missen.

Wat: live kookworkshop met Yotam Ottolenghi & Noor Murad

Waar: De Kookfabriek in Amsterdam

Wanneer: dinsdag 8 november 2022

Tijd: 13.00 – 17.00 uur

Prijs: € 110,- (incl. alle benodigdheden voor de workshop én het nieuwste boek “Ottolenghi’s Test Kitchen Extra lekker”)

Tickets kopen Ottolenghi

Bestel hier je tickets voor de kookworkshop van Yoram Ottolenghi & Noor Murad

Bestel je tickets op tijd

Afgelopen week ging de voorverkoop exclusief voor abonnees van Foodies Magazine van start, vanaf nu kan iedereen tickets kopen. Wees er op tijd bij, het aantal beschikbare plekken voor de workshop is maar beperkt en de tickets zijn al bijna uitverkocht. Op=op, en je wil natuurlijk niet achter het net vissen met zo’n unieke mogelijkheid!

Yotam Ottolenghi & Noor Murad

Foto: Elena Heatherwick

Lees ook: