Advertentie
Deze Pasen gaan we op bezoek bij foodies’ beste chefs en meest creatieve bloggers. Elke week nemen we een kijkje in de keuken bij onze lezers en schuiven aan tafel aan bij enthousiaste thuiskoks. Van paastraditie tot het ultieme paasrecept; vandaag zijn we op bezoek bij Wendy van @w3ndelicious.
Heerlijk vond ik het als kind al om aan een mooi gedekte tafel te eten na het rapen van de paaseieren. Mijn moeder maakte dan ook altijd een lekker gehaktbrood met een gekookt eitje erin. Wat bijzonder vond ik dat! We aten het tijdens de brunch warm – dat was pas bijzonder – met een bospeentje ernaast en krieltjes met rozemarijn uit de oven. Op tweede paasdag aten we het brood koud met een beetje mosterd, dubbelop! Nu ik zelf een gezin heb wil ik deze traditie voortzetten en gezellig aan tafel een heerlijke maaltijd eten die ik zelf gemaakt heb. Kortom, als ik aan Pasen denk, dan denk ik aan het rapen van eieren, het begin van de lente en heerlijk eten!
Mijn naam is Wendy Custers-de Bruijne en ik hou enorm van koken. Ik probeer altijd gezond te koken, maar soms maak ik een uitzondering, bijvoorbeeld met Pasen. Komende paasdagen maak ik het gehaktbrood volgens het recept van mijn moeder. Samen met bospeentjes en krieltjes met rozemarijn uit de oven. Je vindt het recept hier. Vrolijk Pasen iedereen!
Tekst en fotografie: Wendy Custers-de Bruijne
Onze tips
Hoe eet je een tompouce: welk tompouce-type ben jij?
Vacature: accountmanager Foodies
WIN Foodies jubileumcadeautjes: WijnSpijs Wandeling
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 10x Masterclass bij The Farm Kitchen’s Kookfabriek
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 5x boek ‘Bridgerton Bijbel’
NIEUW: Foodies studio in hartje Nijmegen
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 2x Cristel Castel’Pro Multiply koekenpan
Vers van de pers: Heinz Tomato Ketchup pickle en meer!
Redactie