Advertentie
Deze Pasen gaan we op bezoek bij foodies’ beste chefs en meest creatieve bloggers. Elke week nemen we een kijkje in de keuken bij onze lezers en schuiven we aan tafel aan bij enthousiaste thuiskoks. Van paastraditie tot het ultieme paasrecept; vandaag maken we de paasmuffins van Miranda: @health.mi.foodie.
Paasmuffins
Ingrediënten voor 12 stuks
– 330 g tarwebloem
– 200 ml amandelmelk, karnemelk of gewone melk
– 90 g kokosboter
– 50 g paaseitjes
– 2 eieren
– 7 g wijnsteenbakpoeder
– snufje zout
– 20 g kokosrasp
1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe de bloem met het bakpoeder, kokosrasp en zout samen in een kom. Hak de paaseitjes, maar houd deze grof.
2. Smelt de kokosboter in een pannetje en laat even afkoelen. Voeg vervolgens de melk en eieren toe.
3. Meng de droge en natte ingrediënten door elkaar en voeg vervolgens de paaseitjes toe. Verdeel het beslag over 12 vormpjes en bak de muffins in ca. 25 minuten in de voorverwarmde oven.
Onze tips
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 5x boek ‘Bridgerton Bijbel’
NIEUW: Foodies studio in hartje Nijmegen
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 2x Cristel Castel’Pro Multiply koekenpan
Vers van de pers: Heinz Tomato Ketchup pickle en meer!
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 15x 4 kaarten TAPT Festival
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 5x kookboek ‘Planken met een Indische twist’
Bovenop de trends: speakeasy’s
WIN Foodies jubileumcadeautjes: overnachting bij natuurhuisje Slapen op 29
Redactie