Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
thuis afhalen

Afhaal favorieten: 9x recepten die je net zo goed zelf kunt maken

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Thais, Koreaans, Zuid-Amerikaans of Turks, alles kun je tegenwoordig afhalen. We kozen enkele favoriete afhaalgerechten om thuis na te maken. Tasje erbij? Nee, we eten het hier op!

Afhaal favorieten voor thuis

Wie houdt er nu niet af en toe van een heerlijke pizza, een goede kapsalon of verse noedels met garnalen? Hoe verleidelijk het soms ook is om eten af te halen, de meeste gerechten kun je thuis net zo lekker (of nog lekkerder) zelf maken. Dit zijn onze afhaal favorieten, maar dan om zelf thuis te maken!

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Soba-noodles met garnalen

Zoeken uit die enorme lange lijst van gerechtjes? Zoek niet verder, begin met deze Japanse soba-noodles met garnalen. Lekker met bijvoorbeeld een fris biertje erbij!

afhaal favorieten: soba noodles met garnalen

Vegetarische kapsalon

Misschien is dit wel jouw guilty pleasure? Onze Foodies Friend Nienke van Foxilicious gaf ons dit recept voor een vegetarische kapsalon, maar hier zouden wij ons niet voor schamen!

vegetarische kapsalon

Thaise watermeloensalade

Eet de pepertjes niet op tenzij je een liefhebber bent; ze zijn erg heet! Ondanks de pit in het gerecht is dit één van onze afhaal favorieten!

thaise watermeloensalade

Platte burgers met jalapeño-kaassaus

Een extra tasty grof randje met een pittige kaassaus, met deze burger maak je de hele familie blij. Geloof ons, deze burger is veel lekkerder als je ‘m zelf maakt dan dat je er eentje afhaalt of laat bezorgen!

burgers met jalapeno kaassaus

Overheerlijke nacho’s met kaas

Viva Mexico! Eén van de allerlekkerste Mexicaanse gerechten is natuurlijk een flinke schaal vol nacho’s met kaas. Je maakt ze in een handomdraai en kunt het zowel serveren als voorgerecht, borrelhapje of snack bij een leuke film.

nachos met kaas

Afhaal favorieten: Koreaanse lamskoteletjes

In een half uurtje tijd staan deze koteletjes op tafel, nog sneller dan de bezorger kan fietsen of rijden waarschijnlijk.

Koreaanse lamskoteletjes

Gebakken groene boontjes met szechuanpeper

Heb je je altijd al afgevraagd wat die boontjes nou zo lekker pittig en smaakvol maakt? Dit is het geheim.

gebakken groene boontjes

Pizza

Wat gaan we bakken? Juist, pizza! Want iedereen houdt van pizza. Ben je al weleens in het Italiaanse Napels geweest? Daar komt pizza oorspronkelijk vandaag. En geloof me, als je daar eenmaal pizza hebt geproefd wil je nooit meer anders. Goed nieuws, met dit recept maak je ‘m helemaal zelf!

Zelf pizza maken

Dahl met gevulde naan

Voor dit recept mag je de hele zondag uittrekken en daarna languit op de bank genieten! Serveer de dahl met verse naan, om je vingers bij af te likken zo lekker!

dal

Lees ook:

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!