Koffiebar Euromast

De Euromast is een iconisch gebouw. Maar wist je dat je in de trots van Rotterdam kan lunchen en dineren? Op een hoogte van 185 meter geniet je van een waanzinnig uitzicht; een uniek 360 graden perspectief. Ter ere van de 62e verjaardag van de Euromast openen ze eind maart een nieuwe conceptstore en koffiebar om toeristen, dagjesmensen, gezinnen en dé Rotterdammers te verwelkomen. Ga jij een bezoek aan Rotterdam en de Euromast brengen? Vergeet dan zeker niet om ons lijstje met hotspots in de havenstad te checken!

Iedere week deze culi-nieuwtjes ook in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Aardappelslinger met duurzame boodschap

Heb je er weleens over nagedacht welke afstand je eten heeft afgelegd? Vast niet! Maar wist je dat je bord avondeten een gemiddelde reis van 30.000 achter de rug heeft? Om te laten zien dat we ook prachtige producten van eigen bodem hebben, die vaak duurzamer zijn dan producten van ver, organiseert onze eigen columnist Laura de Grave aankomend weekend een aardappelstunt. Op 2 april zal zij vanaf 11.00 uur een aardappelslinger leggen van 1,7 km in het dorp Opperdoes. Ga jij haar helpen? Na het leggen van de slinger zal zij een heerlijke aardappelmaaltijd bereiden. De overige aardappels kunnen worden meegenomen en de resterende worden gedoneerd aan een goed doel.

laura de grave

Prijs patat en chips stijgt

Voor de aardappelliefhebbers is er helaas ook slecht nieuws; de prijs van patat en chips zal gaan stijgen. Dit komt door de schaarste aan zonnebloemolie. Wil jij daarom zelf aan de slag gaan en zoek je een vervanger voor zonnebloemolie? Check dan snel ons lijstje met de meest gezonde oliën en hoe je ze het beste gebruikt.

zelfgemaakte friet prijs stijgen