André van Duin bakt door

Voor alle bakkers die er geen genoeg van kunnen krijgen komt André van Duin wekelijks op tv met ‘Doorbakken’. In deze afleveringen kijkt hij samen met een bekende bakfan, een enthousiast publiek én de bakker die in het weekend de tent moest verlaten terug op de voorgaande aflevering van ‘Heel Holland Bakt‘. Aankomende woensdag (16 maart) om 17.25 uur kijkt hij met zangeres Karsu Dönmez terug op de eerste aflevering op NPO1. Daarna is ‘Doorbakken’ wekelijks op zondag – de dag na ‘Heel Holland Bakt’ – om 22.15 uur op NPO1 te zien. Weekenden vol bakplezier voor de boeg dus!

André van Duin bakt door

Fork Ranger recepten game

Vond jij stiekem de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel best lastig? Download dan eens de Fork Ranger recepten game. In deze app doe je aan de hand van korte quizes nieuwe inzichten op over het voedselsysteem. Vervolgens krijg je een paar lekkere recepten zodat je gelijk aan de slag kunt gaan. Zo is duurzaam eten een stuk makkelijk en leuker!

ranger app

Miljuschka recepten & ingrediënten thuisbezorgd

Ben jij gek op de recepten van tv-kok Miljuschka Witzenhausen? Goed nieuws! Haar gerechten zijn nu nog makkelijker thuis te maken. Want vanaf vandaag (14 maart) kan je haar signature dishes en speciaal ontwikkelde recepten vinden in de app van Flink. Met slechts 1 klik op de knop plaats je alle ingrediënten in je online winkelmandje. De flitsbezorgdienst zet ze vervolgens binnen enkele minuten voor je deur. Zo maak jij in een mum van tijd heerlijke gerechten als vegetarische kikkererwtencurry of biefstuk met balsamico-jus. Gedurende het jaar zullen steeds nieuwe recepten worden toegevoegd. Zo kan jij elk seizoen genieten van het thuisbezorgd krijgen van Miljuschka-recepten.

Miljuschka flink thuis bezorgd

Iedere week deze culi-nieuwtjes ook in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.