Tea pairing voor de feestdagen

Alcoholvrije drankjes zijn dé culinaire trend van het moment. Van kombucha tot huisgemaakte limonade, je komt het overal tegen. Wil je deze winter echt de show stelen bij je gasten? Denk dan eens aan thee voor bij het diner met een tea pairing! Misschien verwacht je het niet, maar thee is net als wijn genuanceerd van smaak en daarom perfect te combineren met verschillende gerechten.

Speciaal voor de feestdagen heeft theespecialist Simon Lévelt zes originele recepten ontwikkeld mét een bijpassende theesuggestie. Je bestelt nu gemakkelijk het complete pakket voor een tea pairing op de website van Simon Lévelt. In het pakket vind je meerdere theesoorten, handige theefilters, een stijlvolle sluitclip en het unieke Simon Lévelt magazine Thee & Spijs boordevol tips en recepten. Er zijn drie pakketten, variërend van € 19,95 tot € 34,95 per pakket.

Simon Lévelt tea pairing

Wil je iedere week de lekkerste recepten, tips & culi-nieuwtjes ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Het Gouden Kookboek 2022

Afgelopen week was het Kookboekenweek, de week waarin het kookboek in de schijnwerpers staat. Voorafgaand aan de Kookboekenweek werd Het Gouden Kookboek van 2022 bekend gemaakt. Dit is de prijs voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige kookboek van het afgelopen jaar.

Dit jaar is “Van Boven in het wild” van Yvette van Boven (Nijgh & van Ditmar) de winnaar van Het Gouden Kookboek! Yvette van Boven ontving de prijs voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige kookboek van het afgelopen jaar in het tv-programma “Tijd voor MAX”. Van Boven won de prijs al twee keer eerder, waaronder in 2020 voor haar kookboek “Home Made Basics.

Van Boven in het wild

Bestel het boek:

Van Boven in het wild
€38,99

Lees ook:

Domino’s brengt grote favoriet terug op het menu

Na jarenlang de vraag te hebben ontvangen wanneer hij terugkomt op het menu, is het eindelijke zover: Domino’s brengt de Cheeseburger Pizza terug op het menu!

Dat de Cheeseburger pizza een grote favoriet is onder klanten van Domino’s bleek afgelopen maand. Na een oproep op Instagram welke pizza terug op het menu moest komen, reageerden volgers nameljik massaal. Daarop besloot Domino’s deze pizza ook meteen voor langere tijd terug op het menu te brengen. De Cheeseburger Pizza wordt gemaakt met vers deeg, pure tomatensaus, mozzarella, ui, verse tomaat, gehakt, augurk en ook nog eens een swirl van burgersaus.

Je bestelt de Cheeseburger Pizza gemakkelijk op de website van Domino’s.

Domino's Cheeseburger Pizza

The Cadushy Distillery op Bonaire wint Global Culinary Travel Award

We schreven al eerder over deze uniek distilleerderij op Bonaire; Bas bracht ze namelijk afgelopen jaar een bezoekje. Daardoor wisten we natuurlijk al dat je deze hotspot niet mag overslaan op Bonaire, maar dat is nu ook nog eens bevestigd met een prestigieuze award.

The Cadushy Distillery ontving afgelopen week de Global Culinary Travel Award in de categorie Best Focus on Wine & Beverage in Culinary Travel. Deze awards zijn in 2015 in het leven geroepen door de World Food Travel Association. Dit jaar waren maar liefst 131 bedrijven uit 27 verschillende landen genomineerd voor de awards. Eric Gietman van The Cadushy Distillery: “We zijn zeer vereerd met het ontvangen van een wereldwijde onderscheiding voor het werk dat we doen op Bonaire. Het inspireert ons ook om Bonaire nóg meer op de kaart te zetten als culinaire bestemming.”

Cadushy Bonaire

Lees ook: