Siham – sihamdaily.nl

“Mijn naam is Siham en ik ben een echte foodie! Ik ben dol op koken en bakken en heb een passie voor fotografie. Mijn avontuur begon zes jaar geleden, toen ik met mijn net gekochte iPhone 5 foto’s ging maken van de gerechten die ik kookte. Wat was ik trots! Vier jaar geleden is daaruit mijn Instagram-pagina @sihamdaily ontstaan en werd mijn passie een uit de hand gelopen hobby.”

siham daily

Annelies – Eenlepeltjelekkers.be

“Ik ben Annelies van Een lepeltje lekkers (eenlepeltjelekkers.be en @eenlepeltjelekkers op Instagram). Koken is mij met de paplepel ingegoten. Als kind al stond ik naast mijn moeder wortels te schrapen uit mijn vaders moestuin. Daar ontstond ook mijn liefde voor lokale en seizoensgebonden producten.”

annelies

Annemiek – @miek_eats

“Ik ben Annemiek en ben zo foodie als maar kan! Ik vind echt alles aan eten interessant en na mijn studie Levensmiddelentechnologie had ik dan ook trek in meer. Inmiddels ben ik vierdejaars student Food Innovation & Design en is ook mijn vrije tijd helemaal gevuld met alles wat met eten te maken heeft: van lekker eten koken tot dingen uitzoeken over de wetenschap achter eten, van nieuwe producten proeven tot foodfotografie.”

annemiek

Hanne –  gewoonhanne.nl

“Ik ben Hanne, Gewoon Hanne. Ik omschrijf mezelf altijd als fulltime foodie en food innovator to be. Ik ben namelijk gek op eten; van gezonde groene smoothies tot kant-en-klare diepvriespizza’s en alles daartussenin. Deze liefde voor eten deel ik op mijn blog (gewoonhanne.nl) en Instagram-account (@gewoonhanne.nl) in de vorm van recepten die ‘gewoon gemakkelijk’, ‘gewoon gezond’ en vooral ‘gewoon lekker’ zijn.”

hanne

Simone – foodquotes.nl

“Ik ben Simone; het gezicht achter de foodblog FoodQuotes (foodquotes.nl). Elke dag ben ik met lekker eten bezig voor mijn werk als receptontwikkelaar, foodfotograaf en natuurlijk om iedereen te inspireren met recepten op mijn website. Mijn dag begint altijd goed met het #eerstekopjekoffie, verder ben ik verzot op stoofgerechten, chips, croissantjes en maak je me blij met elke soort groente!”

simone
Foto: Linda Hemmes

Mina –  @lifewithmina_com

“Mijn naam is Mina. Gezond genieten van veel is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Drie jaar geleden begon ik mijn passie voor goed eten te delen op mijn Instagram @lifewithmina_com. Als parttime foodblogger deel ik hoe je veel kunt blijven eten zonder spijt. Dat eten niet saai hoeft te zijn en dat de keuken je walhalla kan worden waar je jezelf voortdurend kunt laten inspireren.”

mina

Mina maakte meteen het eerste recept van dit jaar: haar heerlijke cinnamon bun koekjes: