1. Stromboli

Onze stromboli is een succesnummer bij @akkerbakkers thuis. Yum!

2. Italiaanse appelcake

Van dit plaatje van @ingetitulaer kregen we meteen trek. Haar Italiaanse appelcake ziet er heerlijk uit.


3. Drie gangen foodies-menu

Wauw, van deze post van @maringooijer werden we wel heel blij. Bij haar kwamen er drie heerlijke gerechten uit foodies op tafel.

4. Citroencake

We love citroen en jullie gelukkig ook! @robin.hermens maakte deze lekkere citroencake.

Dit bericht bekijken op Instagram

Citroencake 🍋 #foodiesmagazine #lekkermaarnietgezond @foodiesmagazine

Een bericht gedeeld door Robin Hermens (@robin.hermens) op


5. Pindastoof met kip

Stoofpotjes gaan nooit out of style. @Studentjekookt maakte dan ook deze smaakvolle pindastoof met kip uit het novembernummer van foodies.

Heb jij ook iets gekookt uit foodies? Vergeet dan niet om je foto’s te taggen met #Iamfoodies. Misschien zie jij jouw creatie wel terug op onze Instagram of website.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een voordeel van thuisblijven? Tijd om uitgebreid te koken! ❤️Voor de #swiepswoepswap van @mandyandmore werd ik gekoppeld aan @suus_laundryfood! 🌸 Op haar website viel mijn oog al snel op deze heerlijke pindastoof met kip.🌞 Deze stoof heeft zelfs in @foodiesmagazine gestaan, dus gegarandeerd dat je hier iedereen blij mee maakt! ⭐Je moet er wel even 4 uur de keuken voor in duiken, maar ik kan je vertellen: dan heb je ook wat! 🤤 Je vindt het recept op mijn blog en daarbij ook een linkje naar de website van Suus! 🌼 Hoe was jullie Koningsdag vandaag? 🧡🧡🧡#lekkereten #nijmegen #yummy #studentjekookt #kip #pindastoof #watetenwevandaag #lekker #iamfoodies

Een bericht gedeeld door Elise | studentjekookt 🥐 (@studentjekookt) op