1. Tarte tatin met courgette

We beginnen met een van onze absolute favorieten! @marlein_de_visscher maakte de tarte tatin met courgette uit het julinummer van Foodies. Wij zijn inmiddels wel heel benieuwd naar de dressing van de salade die ze erbij maakte…

 

2. Spinaziepannenkoeken

Niet alleen wij zijn fan van de spinaziepannenkoeken uit Jamie Oliver’s VEG, ook @keepyourbalance ging aan de slag met dit heerlijke recept.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Spinach might get stuck in your teeth, but french fries will get stuck on your ass ?? Deze super groene goed gevulde pannenkoeken zijn zo vreselijk lekker ! Ik heb al wel vaker een recept voor spinazie pannenkoeken gedeeld, maar de combinatie met de perfecte smaak balans qua vulling brengt dit gerecht naar een heel andere level. Het recept komt uit het kookboek VEG van @jamieoliver en kun je zo van internet af plukken bij @foodiesmagazine ??. Het is ontzettend makkelijk te maken, voedzaam, uiterst verfijnt qua smaak en krijgt een hoge notering in mijn top 10 lijstje ?. De vulling van avocado, cherrytomaatjes, bosui, baby spinazie, huttenkase, chilisaus, olijfolie, zout en peper is verrassend en heerlijk tegelijk. Ideaal als lunch of diner. Hoe fijn om te weten dat je dan gelijk een hele berg groenten binnen krijgt en je je lijf dus die echte brandstof geeft die het verdient om optimaal voor jouw te kunnen functioneren. Aanradertje dus ! . . #spinaziepannenkoek #spinach #avocado #eatyourveggies #eetjegroenten #gezondeten #healthylifestyle #fuelyourbody #zonderzooi #toxicfreeliving #healthylunchideas #foodphotography #fitfoodiefinds #puureten #hüttenkäse #plantaardig #plantbasedfood #plantbasedfood #chilisauce

Een bericht gedeeld door KeepYourBalance (@keepyourbalance.nl) op

3. Millionaire’s shortbread

Jullie favoriet van deze maand: het millionaire’s shortbread met pretzels. Hoe mooi zijn deze creaties van @rachelkoorn en @movanderhoek?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Millionaire’s shortbread met pretzels uit Foodies

Een bericht gedeeld door Rachel (@rachelkoorn) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#iamfoodies #shortbread #chocolate #caramel #yum

Een bericht gedeeld door Monique van der Hoek (@movanderhoek) op

4. Stoofpot

Het is misschien wat warm voor een stoofpot, maar volgens @mayavandersanden ben je dat dankzij dit recept zo vergeten. Van deze heerlijke foto kregen we gelijk trek!

Heb jij ook iets gekookt uit foodies? Vergeet dan niet om je foto’s te taggen met #Iamfoodies. Misschien zie jij jouw creatie wel terug op onze Instagrampagina of website.