Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Beyond Burger Chicken Style

GEWONNEN: 3x een Beyond Chicken-Style assortiment pakket

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Tijdens de Nationale Week Zonder Vlees maak je elke werkdag kans op een mooie prijs. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige prijzen in handen. Vandaag geven wij 3x een Beyond Chicken Style assortiment pakket weg.

Dat wij fan zijn van de plantaardige producten van Beyond Meat, is geen geheim. Jij kent het merk waarschijnlijk ook wel van de bekende burgers die niet van echt te onderscheiden zijn. Ook fan? Lees dan snel verder want wij mogen een pakket weggeven met de nieuwste producten van dit fijne merk!

Beyond Chicken-Style assortiment

Beyond Meat breidt het aanbod in Nederland uit met een reeks overheerlijke plantaardige Chicken-Style producten, waaronder de gloednieuwe Beyond Burger Chicken-Style, Beyond Schnitzel, en Beyond Tenders. Door het laagje paneermeel zijn deze nieuwe producten krokant van buiten, met een malse, sappige bite vanbinnen. Zoals je gewend bent van het merk, bevatten ze enkel plantaardige ingrediënten. Hiermee is het Chicken-Style assortiment geschikt voor iedereen: carnivoren, flexitariërs, vegetariërs en veganisten. Je kunt nieuwe producten eten als hoofdgerecht of als tussendoortje. Voeg ze bijvoorbeeld toe aan een salade, poké bowl of serveer ze op en pitabroodje met een frisse salade. Je kunt ze snel en eenvoudig bereiden in de koekenpan, airfryer of oven. Hoe makkelijk wil je het hebben!

Beyond meat chicken

Zo maak je kans

Wil je deze nieuwe producten proberen? Goed nieuws! Wij mogen namelijk drie pakketten met de nieuwe producten weggeven. Om kans te maken op één van de drie prachtige pakketten van Beyond Meat, hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 13 maart de winnaars bekend maken!

(deze winactie is gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 8.00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Vega special

Krijg je geen genoeg van vegetarisch (of vegan) eten? Bestel dan nu de Vega Special van Foodies. In deze unieke uitgave halen we alles uit de kast om jou op verschillende manieren te inspireren om elke dag wat lekkers op tafel te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een makkelijk instapklaar weekmenu met allemaal vegetarische favorieten, geven we vega-recepten uit één pan of binnen 30 minuten én laten we zien welke plantaardige zuivel er allemaal is en onderzoeken we hoe gezond dit is. Ook komen de leukste vega bloggers aan het woord en tippen we de fijnste plantaardige restaurants. Alleen in de Nationale Week Zonder Vlees is-ie nog te bestellen met gratis verzending!

Vega special

€ 8,99
cover vega special 2023

Lees ook: Pre-order de Foodies Vega special en ontvang ‘m als eerste!

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!