Advertentie
Homemade, verwarmend en feestelijk, in The big Christmas issue van foodies deelt Nigella Lawson haar ultieme driegangen-kerstmenu met jou, samengesteld uit haar nieuwe kookboek “Bij mij aan tafel” dat vol staat met typische Nigella feel-good-recepten. Wij mogen 5 exemplaren van dit boek weggeven.
Over Bij mij aan tafel
Nigella Lawson kun je met recht de koningin van de thuiskeuken noemen. Bij haar draait eten om herinneringen. En om genieten – wie tekent Nigella niet weg, midden in de nacht in de keuken, met haar vinger door de slagroomkom. Haar nieuwe boek Bij mij aan tafel is een afspiegeling van haar liefde voor eten. Vol recepten van de gerechten die ze at in haar jeugd, het eten dat ze voor familie en vrienden bereidt, kortom: gerechten die het best smaken wanneer je ze eet te midden van de mensen die je lief zijn. Haar recepten zullen ook bij jou thuis favoriet worden!
Win Bij mij aan tafel
Wat is jouw favoriete feel-good-gerecht? Laat het hieronder in een reactie weten en maak kans op het winnen van dit kookboek. Niet gewonnen? Voor €20,00 haal je hem zelf in huis. En in The big Christmas issue van foodies vind je als voorproefje drie heerlijke gerechten uit haar boek: salade van rode biet en geitenkaas, lamsschenkel met dadels en kokos-sneeuwbaltaart. Goddelijk!
Titel: Bij mij aan tafel
Auteur: Nigella Lawson
Prijs: 20,00 euro
Uitgeverij: Atlas Contact
Aantal pagina’s: 288
fotografie: Jonathan Lovekin
Kans maken op dit mooie boek van Nigella? Vertel ons hieronder wat jouw favoriete homefood-gerecht is.
Reageren kan t/m 27 december. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaars hebben bericht gekregen.
Onze tips
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 10x Masterclass bij The Farm Kitchen’s Kookfabriek
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 5x boek ‘Bridgerton Bijbel’
NIEUW: Foodies studio in hartje Nijmegen
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 2x Cristel Castel’Pro Multiply koekenpan
Vers van de pers: Heinz Tomato Ketchup pickle en meer!
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 15x 4 kaarten TAPT Festival
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 5x kookboek ‘Planken met een Indische twist’
Bovenop de trends: speakeasy’s
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.