Serveer je borrelhapjes met kerst op deze stoere serveertray van Bowls and Dishes. De houten tray heeft drie vakken gevuld met handige bakjes van stoneware, zo ziet elk borrelhapje er meteen feestelijk uit. Op wat voor lekkers ga jij jouw gasten deze kerst trakteren?

Borreltray

Het Nederlandse merk Bowls and Dishes biedt een smaakvolle selectie van handgemaakt aardewerk en mooi natuurlijk hout om een etentje, lunch of borrel nét dat beetje extra te geven. De beuken houten serveertray heeft drie vakken en aan de zijkant twee mooie bruine leren handvatten. De twee mooie leren handvatten van de tray nodigen uit om er een extra rondje mee te lopen. De vakken zijn gevuld met handige bakjes: twee langwerpige en twee kleine vierkante schaaltjes. Ze zijn gemaakt van stoneware en kunnen in de oven en magnetron, waardoor je hier ook gemakkelijk warme gerechtjes in kan serveren. De bakjes zijn zowel in het wit als zwart verkrijgbaar. Ben jij nu helemaal enthousiast geworden? Dan heb je geluk want Bowls and Dishes geeft drie serveertrays weg, dus je maakt extra veel kans!

Zo maak je kans

Om kans te maken op één van de drie Bowls and Dishes Borreltrays t.w.v. € 27,50 (met witte bakjes) hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021