Cadeaus voor Moederdag

Staat het nog niet in je agenda? Zondag 8 mei is het Moederdag. Natuurlijk leggen we alle moeders op die dag volledig in de watten met een ontbijt op bed. Wij gaan dit jaar nog een stap verder door vanaf 25 april elke dag de mooiste cadeaus voor Moederdag weg te geven!

Misschien heb je een aantal cadeaus al voorbij zien komen in Foodies Italië. Wat dacht je bijvoorbeeld van heerlijke bonbons, een luxe borrelplank, een persoonlijk fotoboek of een geweldige broodbakmachine? Daarnaast kun je ook nog eens een abonnement op Foodies winnen!

Wil je iedere week als eerste op de hoogte zijn van alle winacties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat moet je doen?

Om mee te dingen naar onze prachtige cadeaus voor Moederdag hoef je niet veel te doen. Surf vanaf 25 april elke dag naar foodiesmagazine.nl/win en ontdek welke winactie er voor je klaar staat! Het enige wat je hoeft te doen is onder aan het bericht aangeven dat jij wel aanspraak wilt maken op de prijs. Vul elke dag het formulier in en maak kans op de mooiste prijzen. En dan maar duimen draaien en wachten tot Moederdag (8 mei) om te horen of jij in de prijzen bent gevallen!

cadeaus voor Moederdag