Zet deze kerst stressvrij een heerlijk hoofdgerecht op tafel. Klinkt jou dat ook als muziek in de oren? Maak dan gebruik van de sous-vide techniek. Door sous-vide te koken kan je gerechten eenvoudig overdag voorbereiden. Zo zet je met gemak een restaurantwaardig gerecht op tafel en heb je zelf meer tijd voor gezelligheid. Sous-vide koken is een techniek waarbij vacuümverpakt voedsel op een constante, relatief lage temperatuur voor lange tijd in een waterbad wordt gegaard. Deze techniek zorgt ervoor dat je vlees, vis of groentes hun smaak en voedingsstoffen het beste behouden. Maak met deze techniek bijvoorbeeld de vulling voor een beef– of beet Wellington.

Compleet sous-vide pakket

Met het sous-vide compleet pakket van Souvy heb je alles in huis om zelf sous-vide te koken. Het pakket bestaat uit een sous-vide apparaat (Wartmann cooker), reinigingspoeder, sous-vide bak en sous-vide zakken. Het sous-vide apparaat is geschikt om op elke pan of bak (van min. 18 cm hoog) te bevestigen. Pak het apparaat vast bij de klem en je zet hem eenvoudig stevig vast. De bijbehorende sous-vide bakken sluiten perfect aan. In het pakket zitten ook sous-vide zakken die speciaal voor de thuiskoks zijn ontwikkeld. Geen gewone zakjes, maar extra stevige zakken die opgebouwd zijn uit meerdere lagen. De zakken zijn bestand tegen temperaturen tot wel 100 graden.

Zo maak je kans

Om kans te maken op dit complete sous-vide pakket van Souvy t.w.v. € 206,- hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021