Bij het kerstontbijt drinken wij het liefste een vers sapje. Sinaasappelsap, bloedsinaasappelsap, you name it! Wij zijn er gek op. Voor de lekkerste sapjes maak je gebruik van the Juicer van Espressions. Met dit apparaat haal je het meeste uit je citrusvruchten. Het apparaat perst namelijk tot 30% meer romig sap en 70% meer vezels dan andere citruspersen. Het persen gaat met de professionele motor ook nog eens sneller dan je gewend bent.

the Juicer

The Juicer kan twee soorten sap persen: fris en helder of romig en vol met vezels. Dat is mogelijk door de uniek gevormde roestvrijstalen perskegel. Draait deze met de klok mee, dan loopt er ander citrussap uit de pers dan wanneer deze tegen de klok in draait. De bittere (witte) delen blijven in de schil achter. Dat verschil proef je terug in je sap! Naast alle citrusvruchten is het ook mogelijk om granaatappels te persen. Het Nederlandse merk Espressions heeft met the Juicer een topproduct op de markt gezet en hiermee het persen opnieuw uitgevonden. Bestellen kan via thejuicer.eu.

Eenvoudig schoon te maken

Na het persen kunnen de afwasbare onderdelen in één handomdraai afgenomen worden voor reiniging in de vaatwasser. De behuizing bestaat uit één stuk en is door de vloeiende vorm makkelijk schoon te maken. Meer weten over the Juicer? We schreven eerder al een blog over dé nieuwe manier van persen met the Juicer.

Zo maak je kans

Om kans te maken op de the Juicer van Espressions t.w.v. € 399,- hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021