Donderdag 10 november vond in het Kitchenaid Experience Centre in Gouda de eerste foodies-workshop plaats. Samen met 7 van onze lezers kookten hoofdredacteur Joachim en ik een driegangenmenu met diverse Kitchenaid-apparatuur in deze mooi ingerichte kookstudio. Het was een heel gezellige avond en we hebben genoten van het eten. Als voorgerecht maakten we garnalen en feta in kataifideeg met tomatenchutney. Daarna het hoofdgerecht: zachtgegaarde parelhoen, gnocchi en gegrilde witlof. We sloten af met een klein chocoladecakeje met sinaasappelsalade en pistachekletskoppen. Voor ons was het de eerste keer dat we zo iets organiseerden en we vonden het erg leuk (en leerzaam). De reacties van onze lezers waren ook positief. Er zal dan ook vrijwel zeker een vervolg komen op deze geslaagde avond. Wellicht komt er dan ook een geslaagde foto.

Kook uit foodies en win een KitchenAid Artisan Mixer

De iconische KitchenAid Artisan Mixer is sinds 1919 dankzij zijn mooie design, veelzijdigheid en goede kwaliteit een polpulaire keukenhulp. Is er op jouw aanrecht nog precies een plekje vrij voor deze robuuste keukenmixer? foodies en KitchenAid geven een exemplaar weg! Kook & fotografeer een recept uit dit nummer van foodies en je maakt kans. Mail je foto voor 31 december door naar redactie@foodiesmagazine.nl (twitteren kan natuurlijk ook: @foodiesmagazine) en maak kans op deze keukenklassieker. De mooiste foto wint.