Italië Evenement

De lekkerste Italiaanse feestdagen van Nederland komen er weer aan en wij mogen gratis tickets weggeven! Op 20, 21 en 22 mei zijn de tuinen van Kasteel de Haar gevuld met lekkers en moois uit Italië. Kom genieten op een van de gezellige terrasjes en laat je verrassen door ruim 200 exposanten, koks, artiesten en kunstenaars. Voor culinaire inspiratie bezoek je het Veggitalian-plein met heerlijke demonstraties, producten en recepten uit de vegetarische Italiaanse keuken. Vul het formulier onderaan het artikel in en maak kans op twee tickets voor het Italië Evenement!

Proef, ontdek en beleef Italië

Op 20, 21 en 22 mei zijn de tuinen van Kasteel de Haar uitsluitend bedoeld voor levensgenieters. Vier la dolce vita en laat je verrassen en verwennen. Kom dansen en zingen, vind inspiratie en geniet van het goede leven tijdens deze unieke belevenis. Kun je niet wachten? Bestel hier dan alvast je tickets met korting!

Zo maak je kans

Wil jij twee kaartjes winnen voor het Italië Evenement? Het enige wat je hoeft te doen is het onderstaande formulier invullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we de winnaar bekend maken. De winactie loopt tot en met 16 mei 2022. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.