Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Demeyere koekenpan

GEWONNEN Foodies kerstcadeautjes: Demeyere koekenpan t.w.v. € 209,-

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Vanaf begin december geven we elke dag een mooie prijs weg tot aan kerst. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij een Demeyere Multiline 7 koekenpan ter waarde van € 209,- weg met bijbehorende RVS serveertang.

Bleu (chaud), saignant, à point of bien cuit: als je vlees bakt, moet het goed zijn. Zeker met Kerstmis. Met de juiste pannen ga je aan de slag als een volleerde chef. De Multiline 7 koekenpan is een solide roestvrijstalen pan uit het topsegment van Demeyere. Lees snel verder om erachter te komen hoe jij kans maakt op deze prachtige pan!

Multiline 7-serie

Ben je op zoek naar een stevige en oerdegelijke roestvrijstalen bakpan die niet te veel weegt? Dan zijn de pannen uit de Multiline 7-serie van Demeyere wat voor jou! Deze pannen zijn vervaardigd uit een exclusief 7-lagenmateriaal waardoor de warmte zich gelijkmatig en snel verdeelt. Dorade, vegetarische balletjes, kalkoenfilets… in de pannen bak je ze stuk voor stuk zoals het hoort. Een saus is daarbij eenvoudig gemaakt. Je kan namelijk aanbaksels eenvoudig deglaceren en zo de perfecte basis van een saus maken. Even op smaak brengen en je gerecht is klaar. De saus giet je vervolgens zonder te morsen op het bord, daar zorgt de speciale gietrand van de pannen wel voor. Zo kook je comfortabel als een chef. Deze pan van 28 cm ligt goed in de hand, presteert geweldig op alle fornuizen en is de beste op inductie. Maak je geen zorgen als je per ongeluk met een mes of vork in de pan prikt, de robuuste pannen kunnen wel tegen een stootje. Dankzij de unieke lastechnologie is de steel extra stevig bevestigd en uiterst hygiënisch. Daarnaast kunnen de pannen probleemloos de vaatwasser in. Goed voor blijvend bakplezier!

Demeyere koekenpan

Zo maak je kans

Om kans te maken op de Demeyere Multiline 7 koekenpan t.w.v. € 209,- en bijbehorende serveertang hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08.00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!