Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
FRITEL Steengrill Raclette

GEWONNEN: Foodies kerstcadeautjes: FRITEL Steengrill Raclette

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Vanaf begin december geven we elke dag een mooie prijs weg tot aan kerst. Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige kerstcadeautjes in handen. Vandaag geven wij een FRITEL Steengrill Raclette ter waarde van €99,99 weg.

Eindeloos plezier zonder uren in de keuken te staan? Met de praktische Steengrill Raclette van FRITEL kan je deze kerst gezellig tafelen zonder zorgen. Het toestel wordt geleverd met 10 pannetjes en houten spatels. Nodig de hele familie dus maar alvast uit!

FRITEL Steengrill Raclette

Fun Cooking is tijdens de feestdagen altijd een voltreffer. Want wat is nou leuker dan samen gezellig tafelen én kokkerellen? Zo hoeft niemand uren in de keuken te staan en is ontspanning verzekerd! Met de trendy SG4195 Steengrill van FRITEL maak je gegarandeerd indruk tijdens je kerst- of eindejaarsfeestje. Deze grill ziet er niet alleen mooi uit maar is ook nog eens hartstikke praktisch. Het toestel heeft namelijk een handig afneembare natuursteen, een gootje voor vetopvang en wordt geleverd met 10 pannetjes en houten spatels.

FRITEL

FRITEL is een Belgisch familiebedrijf, met meer dan 30 jaar ervaring in de wereld van klein elektro. Door het brede assortiment hebben ze kooktoestellen voor iedereen: van startende koks, singles of families, tot amateur chefs of professionals.  Of het nu gaat om het ontdekken van je eigen kooktalenten, gezellige momenten door te brengen met het gezin, snel en eenvoudig lekker eten op tafel te toveren, gezonder te eten, of uitgebreid te genieten in gezelschap… Bij FRITEL vind je het geschikte keukentoestel.

FRITEL Steengrill Raclette

Zo maak je kans

Om kans te maken op een FRITEL Steengrill Raclette t.w.v. € 99,99 hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!