Heb jij ook zo’n zin in de kerst? Wij hebben een wel heel mooi kerstcadeau weg te geven: een complete bestekset van Bugatti Italy! Al meer dan 90 jaar ontwerpt en fabriceert Bugatti designproducten voor op tafel en in de keuken. De producten zijn innovatief en origineel, ontworpen om de dagelijkse rituelen in huis om te zetten in aangename bezigheden.
Mooi en stijlvol bestek maakt het verschil op je gedekte kersttafel. Esedra bestek van Bugatti Italy is design en kwaliteit in één en mooi uitgevoerd in gepolijst roestvrij staal. Leuk detail: het mes staat keurig rechtop! Opgeborgen in een prachtige houten doos is deze 24-delige set bijna te mooi om te gebruiken. Zelf ook je tafel stijlvol aankleden met dit mooie bestek? Maak nu kans op deze prachtige bestekset!
Wat je moet doen? Heb jij nog een mooie foto van je kerstdiner van voorgaande jaren? Wat moet je doen? Heb jij nog een mooie foto van je kerstdiner van voorgaande jaren? Vul onderstaand formulier voor 29 december a.s. in, upload hierbij je foto en maak kans op deze bestekset!
Ook leuk: wie weet verschijnt jouw mooie kersttafel straks ook nog eens op de foodies website!
ASTW50#FL_FOTO_B_AM01
IN-073_FOTO_B_FAMILY01
[contact-form-7 id=”18947″ title=”Winactie Bestekset van Esedra / Bugatti”]