Khushi Mango Lassi

Khushi betekent geluk in het Hindi en dat is precies wat je ervaart tijdens het drinken van deze Mango Lassi. Het drankje wordt gemaakt volgens een eeuwenoud recept uit India, met rijpe mango’s, de beste yoghurt en wat kardemom voor een intense, frisse smaak. En… het snufje kardemom maakt het verschil. Wist je dat deze specerij de aanmaak van serotonine stimuleert? Ook wel het gelukshormoon genoemd.

Perfecte mango

Yoghurt, mango en een snufje kardemom dus. Klinkt simpel maar voor een perfecte Mango Lassi heb je toch echt de juiste mango nodig. Daar kwamen Amrish Girdhari en Sharon Jagesar, founders van Khushi Mango Lassi, achter tijdens de pandemie. Amrish: ‘’Tijdens Corona ging de horeca deels op slot en kon ik niet terecht bij mijn favoriete Indiase restaurant voor een Mango Lassi.” Er zat toen maar een ding op: de Mango Lassi zelf maken. Helaas bleek dat met de mango’s uit de supermarkt niet zo’n groot succes. Met meer dan tientallen mangosoorten, was het nog een hele zoektocht om wel de perfecte mango te vinden.

Sharon: ‘’Uiteindelijk zijn wij terecht gekomen bij een mango-plantage in Zuid-India die de perfecte zoete mango’s aanlevert. De mango’s uit India zijn zo puur en vol van smaak waardoor kunstmatige toevoegingen overbodig zijn. Waarom de perfecte Mango Lassi voor jezelf houden als je ook kunt delen?’’

Nog meer geluk

Al snel groeide het idee om Mango Lassi in een handig hersluitbaar flesje verkrijgbaar te maken, overal en voor iedereen. Met Khushi Mango Lassi kun je op werk, onderweg of op school, genieten van het tropische mangodrankje. Wist je dat het ook nog eens gezond is? Khushi Mango Lassi is 100% natuurlijk, bevat echte mango’s en is vrij van geur- kleur- en smaakstoffen. Pure to make you smile.

Meer weten? Volg ze op Instagram.

Winactie

We mogen drie pakketten weggeven met elk zes drankjes! Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen, that’s it. De winactie loopt tot 5 oktober 2021. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Doe snel mee en maak kans op dit verfrissende en gezonde drankje!

(winactie gesloten)

 

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.