Meet & greet met Rukmini Iyer

Gemak staat centraal in de bakplaatboeken, maar ook haar smaakcombinaties zijn fantastisch en tillen de recepten naar een hoger plan. Rukmini is een echte vakvrouw en ook nog eens een heel leuke (we spreken uit eigen ervaring)! In de UK wordt zij nu al in één adem genoemd met Jamie, Donna en Nigella. Haar agenda loopt dan ook steeds voller met optredens voor televisie, radio, festivals en fans. Ze komt in november heel even naar Nederland, en jij maakt nu kans op een unieke meet & greet met Rukmini Iyer!

Hoe, wat en waar?

Op zaterdag 13 november komt Rukmini naar Nederland. ‘s Ochtends start ze om 11.30 uur in Rotterdam bij het Kookpunt (Noordplein 29-41). Om 12.00 uur wordt ze geïnterviewd door Sereni Horton, een echte baklegende uit Rotterdam. Natuurlijk is er genoeg om te proeven uit het nieuwe boek. Rukmini en Sereni duiken ook samen de keuken in. Deze kookdemo wordt live gestreamd via deze link.

Om 16.00 uur staat Rukmini klaar bij Broese in Utrecht (Oudegracht 112B). Hier wordt ze geïnterviewd door Ronald Giphart. Zowel in Rotterdam als in Utrecht is er de mogelijkheid voor een meet & greet met Rukmini Iyer. Sterker nog, we mogen 5x een meet & greet in Rotterdam verloten, en 5x een meet & greet in Utrecht! Om het nog mooier te maken mag je iemand meenemen, is er genoeg te proeven én krijg je het nieuwste boek De Zoete Bakplaat gesigneerd cadeau. Klinkt als een goede deal, of niet?

(winactie gesloten)

Het enige wat je hoeft te doen is bovenstaand formulier in te vullen. Vergeet niet te kiezen tussen Rotterdam of Utrecht voor de meet & greet. Zorg er daarnaast voor dat je ook echt beschikbaar bent op zaterdag 13 november. De evenementen zijn Engelstalig.

De winactie loopt tot 8 november. Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing. Winnaars krijgen persoonlijk bericht, over de winactie wordt niet gecorrespondeerd.

De zoete bakplaat

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.