Moederdag staat voor ons gelijk aan een ontbijt op bed. Met croissantjes, een vers sapje en natuurlijk de lekkere chocoladepasta’s van So Vegan So Fine. Al meer dan 130 jaar maakt het familiebedrijf Brinkers Food de lekkerste chocoladepasta’s. Wanneer je dat al zó lang doet ontstaat een merk waarbij over echt alles is nagedacht. De pasta’s zitten in vrolijke & kleurrijke potjes en zijn vegan, 100% biologisch, fairtrade, palmolievrij, glutenvrij en vooral heel erg lekker.

So Vegan So Fine

Het chocoladepasta-pakket bevat alle zeven smaken: een smeuïge hazelnootpasta met maar liefst 15% hazelnoten, een intense chocoladepasta met 11% cacao, een heerlijke amandelpasta met 15% amandelen, een verrassende witte chocoladepasta met kokos, een heerlijk smeuïge pure chocoladepasta met 30% cacao, een pistachepasta en een walnootpasta.

Zo maak je kans

Wil jij een van de vijf chocoladepasta-pakketten van So Vegan So Fine t.w.v. € 23,80 winnen voor jouw moeder? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op tijd voor Moederdag op 13 mei de winnaars bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 8:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

moederdag cadeautjes