Is jouw moeder gek op kunst én lekker eten? Dan hebben wij het perfecte cadeau voor haar! Het kleinschalige atelier Kleimegen uit Nijmegen maakt de mooiste kunstwerken om je moeder mee te verassen. Denk hierbij aan servies, schalen met handgevormde citroenen, beschilderde bordjes, levensechte vissen en hun laatste pronkstukken: handbeschilderde groenten.

Kleimegen

Het keramiek atelier Kleimegen maakt alle producten met toevoeging van klei uit de Waal. Het is een kleinschalig bedrijfje van moeder Trudie Wolf en dochter Juul de Haardt die zelf hun klei uit de rivier halen. De plaatselijke klei wordt gezeefd, gemengd met vloeibaar aardewerk en kleur en omgetoverd tot de mooiste creaties. Op Instagram delen ze hun kunstwerken en wij checken geregeld of er iets voor ons tussen zit. Toen we de laatste collectie met handbeschilderde groenten zagen, werden we op slag verliefd. Jij ook? Dan hebben wij goed nieuws, want we mogen een keramieken prei weggeven.

Zo maak je kans

Wil jij deze keramieken prei t.w.v. € 57,50 winnen voor jouw moeder? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op tijd voor Moederdag op 13 mei de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 8:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

moederdag cadeautjes