Mijn moestuin

Iedere dag iets uit je eigen tuin eten is helemaal niet moeilijk. Het is lekkerder dan wat er te koop is, duurzamer, een stuk goedkoper én je wordt er blij van. In het boek ‘Mijn moestuin‘ deelt Anne Wieggers haar kennis en staat alles wat je nodig hebt om je eigen oogst te kweken. Anne vertelt je wat haar favoriete soorten zijn en laat in een handige maandplanner zien hoe je ervoor zorgt dat er jaarrond iets uit jouw tuin op tafel komt.

Mijn moestuin

Bestel het boek:

Mijn moestuin
€29,95

Anne Wieggers

Anne Wieggers ken je misschien wel van televisie. Ze is onder andere tuinexpert bij BinnensteBuiten, waar ze uitlegt hoe je de biodiversiteit kan bevorderen én een lekkere maaltijd kweekt. Daarnaast schrijft ze over tuinieren voor NRC en is ze de hoofdredacteur van het magazine Gardeners’ World NL. Dit laatste maakt haar tot een van onze (favoriete) collega’s. Wij weten door haar dat dit hét perfecte moment om te starten met een eigen moestuin en Anne’s boek komt daarbij heel goed van pas! In dit artikel delen we haar top-tips en vertellen we je meer over het boek.

Zo maak je kans

Wil jij een van de vijf ‘Mijn moestuin’ boeken van Anne Wieggers t.w.v. € 29,95 winnen voor jouw moeder? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op tijd voor Moederdag op 13 mei de winnaars bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

moederdag cadeautjes

Lees ook: Foodies boekenclub: “Mijn moestuin”